OVER MIREILLE

Ik ben Mireille en ik ben 40 jaar! Samen met mijn kinderen woon ik in Etten-Leur. Tot de komst van onze kinderen werkte ik Full Time als intercedente bij een uitzendorganisatie in Breda. Na de geboorte van onze kinderen heb ik mezelf op het moederschap gestort. Dit zijn hele fijne jaren geweest voor de kinderen en voor mij.

Maar al na een paar jaar kreeg ik weer de behoefte om te werken. Het kriebelde om weer wat te doen, maar wat???? Wij houden erg van het goede, gezellige leven, gaan graag met vrienden uit eten en houden van een bourgondische levensstijl. Verder zijn we beiden ook erg sportief en willen naast de bourgondische levensstijl ook gezond blijven. Daarom verdiepte ik mijzelf steeds meer in voeding en het fascineerde me steeds meer wat voeding met mensen kan doen.

Dat was voor mij een reden om de opleiding tot gewichtsconsulente te volgen. Later heb ik mezelf gespecialiseerd in Orthomoleculaire voeding. Tegenwoordig is gezond eten een hype en iedereen heeft er wel iets over te vertellen, dat vind ik zo mooi aan dit vak. Toch zijn er nog veel mensen die echt moeite hebben met gezond eten en afvallen en niet weten welke keuzes ze daarbij moeten maken.

Ik ben opgeleid om mensen te begeleiden naar een gezonder voedingspatroon en het maken van verstandige keuzes. In 2016 kwam in in contact met het PowerSlim voedingsprogramma en ik was meteen super enthousiast! Nu begeleid ik mensen op hele leuke en fijne manier met het bereiken van het weer lekker in je vel gevoel!

oedingscoach Mireille Etten-Leur, Powerslim specialist