Spinazie biefstuk salade

Ingrediënten

120 g biefstuk
50 g verse spinazie
5 cherrytomaatjes, gehalveerd
5 radijsjes, in plakjes
0.5 sjalot, fijngehakt
0.5 teentje knoflook, fijngehakt
0.3 rode peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
1 el Kikkoman sojasaus
0.5 el roomboter
scheutje azijn
0.5 el olijfolie
Peper en zout
Dit gerecht is zonder PowerSlim product, dan kun je dus een grotere portie vlees eten. Spinazie kun je zowel warm als koud eten, in dit gerecht is een heerlijke salade gemaakt en daardoor blijven alle vitamines in de groente behouden.

Bereidingswijze

1.Maak een marinade van de sjalot, knoflook, rode peper en de sojasaus.
2.Verhit de boter in een koekenpan. Schroei de biefstuk op hoog vuur aan alle kanten snel dicht.
3.Leg het vlees circa 10 minuten in de marinade.
4.Maak ondertussen een salade van de spinazie, tomaatjes, radijsjes, azijn en de olie.
5.Snijd het vlees schuin op de draad in mooie dunne plakjes en verdeel over de salade. Maak af met een beetje peper en zout.

Je kunt in deze salade natuurlijk variëren met groente, vervang bijvoorbeeld de radijsjes een keer voor bleekselderij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.