Carola Broeders

Ik heb wel vaker een dieet gevolgd, met wisselend resultaat. Vaak viel ik wel af, maar meestal kwamen de kilo’s er daarna snel weer aan. Een paar jaar geleden ben ik in de aanloop naar mijn bruiloft ook veel afgevallen en toen ik daarna weer “gewoon” ging eten, vlogen de kilo’s er net zo hard weer aan! Dat was ik zo zat, dat ik besloot om hulp te gaan zoeken. Ik ben vegetariër en toen ik Mireille belde, was zij de eerste die hier positief op reageerde. Meestal krijg ik als reactie dat je voedingsstoffen mist als je geen vlees of vis eet. Mireille gaf aan dat PowerSlim heel goed samengaat met vegetarische eten, omdat de producten erg eiwitrijk zijn en je niets mist als je geen vlees of vis eet.

Eind november 2017 ben ik gestart met PowerSlim en gemiddeld een kilo per week afgevallen. Ik heb het serieus aangepakt en me ontzettend goed aan de “regels” gehouden. Dat was prima te doen, omdat er zoveel lekkere PowerSlim producten zijn met gezonde alternatieven voor alles wat je maar kunt bedenken. Ook kon ik veel inspiratie halen uit het kookboek en de recepten op de website, waar je per fase kunt zien welke recepten daarbij passen. Ik had in eerste instantie wel een streefgewicht, maar gaandeweg merkte ik dat ik het belangrijker vond om een reguliere kledingmaat te krijgen, dan per se dat streefgewicht te halen.

Eind mei 2018, dus 6 maanden nadat ik begonnen was, was ik 25 kilo afgevallen en was ik op mijn streefgewicht, of eigenlijk paste ik toen in mijn streefkledingmaat! Ik voelde me er al een lange tijd niet prettig bij dat ik niets meer leuk vond staan. Het is zo fijn als je op een punt komt, dat je weer in de reguliere maten valt en niet meer alleen bij de grote-maten-afdeling hoeft te kijken! Wat een geweldig gevoel gaf dat. En wat misschien nog wel veel belangrijker was: ik had een gezond gewicht met een gezond vetpercentage!

In de volgende fase heb ik veel gebruik gemaakt van de PowerSlim Balance-producten, die ook erg lekker zijn en goed helpen om je gewicht op peil te houden. Door te blijven letten op de hoeveelheid koolhydraten die ik eet en door heel bewust keuzes te maken wat ik wel en niet eet, blijf ik op gewicht en mijn streven is natuurlijk om dat zo te houden.

Ik heb veel gehad aan de steun van Mireille. Het was altijd erg fijn om wekelijks bij haar langs te gaan, de voortgang te bespreken en tips van haar te krijgen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen om een afspraak te maken met Mireille!

Wil je net als Carola ook weer in je streefkledingmaat passen en weer in je lekker in je vel zitten met een gezond gewicht en een gezondvetpercentage? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.