Mijn succesverhaal

Door de jaren heen ben ik een ervaringsdeskundige geworden in afvallen, diëten en lijnen. Zelf heb ik mijn hele leven tegen overgewicht gevochten. Ik heb meerdere diëten gevolgd maar zonder blijvend resultaat.

In 2016 kwam ik in contact met PowerSlim en was meteen enthousiast. Ik wilde al langere tijd koolhydraatarm eten, alleen vond ik het moeilijk om vol te houden. Eind 2016 twijfelde ik of ik nu wel zou beginnen, want de feestdagen stonden voor de deur en wij zouden nog op vakantie gaan. Ik realiseerde me dat er altijd wel iets is en je moet toch een keer beginnen. Gelukkig ben ik dezelfde week nog begonnen. Tijdens de feestdagen heb ik ook gewoon lekker gegeten en voor de lunch nam ik mijn PowerSlim broodjes mee en voor het diner at ik gewoon groente met vlees en/of vis. Ook als ik met vriendinnen naar de bioscoop ging nam ik mijn eigen chipjes mee. Op verjaardagen nam ik geen stuk taart, maar een heerlijke PowerSlim Chocolade wafel en zo heb ik mezelf door alle moeilijke momenten heen geslagen. In het begin vond ik het raar als ik ergens kwam met mijn eigen PowerSlim eten, maar de mensen reageerde heel positief en vaak willen ze ook proeven en de meeste vinden het dan nog lekker ook!

Het kookboek heeft me enorm geholpen, je vind er de heerlijkste recepten en zo had ik altijd voldoende inspiratie om weer wat lekkers te maken. Zelfs mijn man en kinderen vinden de PowerSlim gerechten erg lekker.

Nu ben ik 3 maanden verder en 12kg kwijt, waarvan 9 cm rond mijn taille.  Ik ben een ander mens, ik heb meer zelfvertrouwen en ik heb het gewicht ook vast kunnen houden.

Ik vind het gewoon weer leuk om in de spiegel te kijken. Dit gevoel gun ik iedereen!