Saskia Antes -20 kg

Home / Succesverhalen / Saskia Antes -20 kg

Mijn succesverhaal met PowerSlim!

Begin april was ik weer op zoek gegaan naar een passend dieet voor mezelf. Op Facebook komt er nogal wat voorbij en op sommige berichten heb ik gereageerd. Maar toch was het steeds niet echt wat ik zocht.

Ik wilde geen shakes en pillen en vond het belangrijk om persoonlijk begeleid te worden en daar lag eind april de folder van Voedingscoach Mireille van PowerSlim op mijn deurmat. Net een nieuwe praktijk geopend in Oudenbosch. Ik heb meteen een afspraak gemaakt op 4 mei, net voordat we op vakantie gingen. Wat ze vertelde over PowerSlim sprak me wel aan en heb die dag de knoop doorgehakt. Een starterspakket gekocht voor 8 dagen en wilde er na mijn vakantie mee beginnen. Was eerlijk gezegd wel benieuwd naar de producten en dan met name de brood producten. Maar vanaf dag 1 was ik aangenaam verrast. De producten waren lekker, de recepten waren goed te bereiden (je hoeft geen keukenprinses te zijn), dus voor iedereen goed te doen. De zakjes pasta gaan zo in de pan met de pasta voor de rest van het gezin, dat was heel handig.

Natuurlijk was het wel even wennen, maar doordat de producten lekker smaakten was het heel goed vol te houden.
En dan komt je 1e weegmoment! Ik was 2,7 kg afgevallen en de daarop volgende weken was er steeds 1 tot 1.5 kg af. Na 3,5 maand ging ik op vakantie en ik was er bijna, nog maar 3 ons te gaan. Ik heb toen echt van de vakantie kunnen genieten, wel ook vaak gezondere keuzes gemaakt maar vooral ook lekker genoten. Na de vakantie was ik wel iets aangekomen, maar gelijk de draad weer terug op gepakt en na 5 dagen had ik weer mijn weegmoment bij Mireille en toen was ik zelfs al 2 ons onder het gewicht van voor de vakantie. Zo snel had ik alles weer onder controle!

Weer een week verder en ik zat al onder mijn streefgewicht! Ik kan de kleding weer dragen die ik graag draag en ik voel me fitter dan ooit, ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel!
Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik vier maanden geleden ben begonnen met PowerSlim. Heb je nog twijfels om met PowerSlim te starten? Niet doen, hak de knoop door want het werkt echt en je kunt gewoon lekker blijven eten! Ook de vele handige tips van mijn coach zijn fijn, ik krijg altijd veel steun van Mireille !

Ben jij benieuwd of het programma van PowerSlim voor jou ook wat is? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking!