WAT IS POWERSLIM

Afvallen en gezond eten is HOT!
Veel mensen proberen toch wat kilo’s te verliezen en streven naar een gezond eet-en leefpatroon. Jarenlang volgen we diëten waarbij we calorieën moeten tellen, vet moeten mijden of alleen leven op chemische Shakes.

Die tijd is nu voorbij!

Tegenwoordig weten we wel beter. De ene calorie is de andere niet en vet is niet meer de grote boosdoener! Het overmatig nuttigen van koolhydraten lijdt bij veel mensen tot overgewicht. Even kort uitgelegd, koolhydraten die niet verbruikt worden in ons lichaam worden opgeslagen als vetreserves voor als we minder eten hebben. Alleen dat hebben wij nooit!! Resultaat => steeds maar zwaarder worden !

PowerSlim
Koolhydraatarm eten is erg populair alleen kost het veel tijd en planning en je mag een hoop producten niet eten, zoals brood, pasta’s en koeken.
PowerSlim heeft een zeer breed assortiment aan koolhydraatarme producten ontwikkeld die het koolhydraatarm eten een heel stuk aangenamer maken.
De mensen beginnen met het starterspakket daarin zit voor 10 dagen voeding en een heel fijn kookboek. Dit boek staat vol met handige weekmenu’s en heerlijke recepten.

Afvallen in 3 fases

  1. In de eerste fase val je 80% van het gewicht wat je kwijt wilt af. Dit doe je met behulp van PowerSlim producten, groenten en vlees/vis.
  2. In de tweede fase eet je stapje voor stapje minder PowerSlim producten en verhogen we steeds de koolhydraat inname.
  3. In de derde fase eet je eigenlijk alleen maar normale voeding met de PowerSlim producten als lekker tussendoortje.

Voordelen PowerSlim

  • Veel keuze aan koolhydraatarme eiwitrijke voeding/producten.
  • Persoonlijke begeleiding van mij, gediplomeerd gewichtsconsulente!
  • Advies op maat, voeding werkt bij iedereen anders, wij gaan samen uitzoeken wat bij jou het beste werkt.
  • Geen honger door ketose en 6 eetmomenten per dag.
  • Geen jojo- effect, je blijft namelijk een jaar onder begeleiding na het behalen van je streefgewicht.

Kosten PowerSlim
Mijn cliënten beginnen met een starterspakket daarin zit voor ongeveer 10 dagen voeding in, dit pakket kost €159,-. Daarin zit meteen het superhandige PowerSlim receptenboek.

Fase 1: kost € 80,- a € 90,- per week.
Fase 2: kost € 40,- a € 70,- per week.
Fase 3: kost € 50,- per maand.

Ben jij écht klaar met je overgewicht en wil jij er voor de volle 100% voor gaan? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek!